Onze expertise

Indoor ijsbaan

Indoor ijsbaan
Ice-World indoor ijsbanen met opvouwbare aluminium elementen zijn geschikt voor vrijwel ieder type locatie en binnen een aantal uren geplaatst.

Dé oplossing voor zowel een tijdelijke als permanente ijsbaan.

Door de slimme, gepatenteerde techniek blijft het ijs ook in een warme hal optimaal.

Outdoor ijsbaan

Outdoor ijsbaan
Groot of klein, warm of koud weer: Ice-World outdoor ijsbanen kunnen het hele jaar door, op iedere gewenste locatie worden geplaatst. Met altijd gegarandeerd hoge ijskwaliteit dankzij het Ice-World systeem.

Goed om te weten: Zowel de indoor- als de outdoor ijsbanen van Ice-World zijn tot wel 40 procent zuiniger dan andere ijsbaansystemen.

Schaatsplezier voor iedereen: recreatie ijsbanen

IJsbaanherinneringen, wie heeft ze niet? Een ijsbaan brengt mensen samen, laat ze bewegen, plezier en contact maken. Op een krabbelbaan op een gemoedelijk dorpsplein, tijdens een event in een winkelcentrum of voor lokale ijspret in de stad.

Ice-World realiseert mobiele ijsbanen op momenten en bij evenementen waar en wanneer u maar wilt. Het hele jaar door verspreid over heel Nederland en België. Met een doordacht concept van A tot Z voor met een complete ijsbeleving als resultaat. Een ijsbaan huren is leuk voor schaatsliefhebbers, bezoekers en interessant voor ondernemers.

Voordelen

 • Realisatie hele jaar door.
 • Op iedere locatie.
 • Vanaf 15 m2; mogelijkheden eindeloos.
 • Aluminium uitvouwbaar systeem, snel gelegd, over 1 nacht ijs.
 • Advisering vanaf aanvraag tot en met realisatie van het evenement. Ice-World faciliteert het complete ijsevenement.

MEER PRODUCTINFORMATIE VINDT U OP ONZE CORPORATE WEBSITE

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

XXL ijsfun: Ice Fun park

Een goed duo: een ijsbaan en themapark ineen. Met een Ice Fun park creëert Ice-World een spannende ijslocatie voor bijzondere ervaringen en huurt u een ijsbaan waar men nog lang over napraat. Een Ice Fun park verbindt verschillende ijsbanen met elkaar door uitdagende schaatspaden (FunTracks), gecombineerd met een meterslange ijsglijbaan, de FunSlide. Een grenzeloos populair mobiel ijsconcept.

Ice-World Ice Fun parks zijn dan ook enorme publiekstrekkers. Waar dan ook. We leggen deze Ice Fun parks overal op maat aan: in themaparken, stadscentra, winkelcentra, vakantieparken en in stadions.

Indoor of outdoor Ice Fun park
In de open lucht, in een stadion, bij een winkelcentrum. Ice-World verandert vrijwel ieder type locatie binnen 48 uur in een indoor- of outdoor Ice Fun park. Door de slimme, gepatenteerde Ice-World techniek met op- en uitvouwbare aluminium elementen kan Ice-World op elke locatie snel op en afbouwen. Wij zijn in staat bijzondere onderscheidende Ice Fun parken te leveren op elke locatie waar ook ter wereld, ook onder onder zomerse temperaturen.

Voordelen:

 • Snelle op- en afbouw van Ice Fun park, ook op kleine oppervlaktes.
 • Uniek ijsevenement dat verschillende ijsattracties biedt, (schaats)plezier voor iedereen.
 • Stel uw eigen ijsbaanproject samen met FunTracks en FunSlides; altijd uniek.
 • IJsbeleving met 24/7 support van Ice-World team.
 • Hoge ijskwaliteit op iedere locatie en tot 30 graden buitentemperatuur.

MEER PRODUCTINFORMATIE VINDT U OP ONZE CORPORATE WEBSITE

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Outdoor fun park
Fun track
Indoor fun park
Fun slide
IJSHOCKEYBAAN
KUNSTSCHAATS IJSBAAN
CURLING IJSBAAN
400-METER IJSBAAN
Shorttrack ijsbaan
BANDY IJSBAAN

Sporten op ijs: professionele ijsbanen

IJshockey, langebaan schaatsen, shorttrack, kunstschaatsen en curling. Sporten op ijs spreken altijd tot de verbeelding. Ice-World zorgt voor professionele ijsbanen voor kleine en grote sportevenementen, wereldwijd. Met steeds minder ijslocaties en ijssportcentra is dit de oplossing voor succesvolle sportmomenten op ijs.

De mobiele sportijsbanen van Ice-World zijn binnen enkele dagen in bedrijf, voor een tijdelijk evenement of op een permanente locatie. Een professionele ijshockeyfaciliteit, een snelle shorttrack baan, een 400-meter ijsbaan of ijs met uiterste precisie gemaakt voor curling, Ice-World realiseert het samen met u.

Voordelen:

 • Sporten op ijs, tijdelijk of permanent.
 • Ongeëvenaarde op- en afbouwtijd. Een ijshockeybaan binnen 48 uur!
 • Hoge ijskwaliteit tot 30°C/86°F op elk type locatie.
 • IJskwaliteit erkend door officiële instanties, van KNSB, IIHF tot ISU.
 • 24/7 support tijdens evenement.

MEER PRODUCTINFORMATIE VINDT U OP ONZE CORPORATE WEBSITE

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Accessoires

Onze ijsbanen leveren we onder andere met boarding, oranje schaatsen voor jong en oud, helmen, curling stenen voor de curlingbaan en ijsbewerkingsmachines.

Een compleet overzicht van alle artikelen vindt u op onze corporate website.

Bobby the Seal®

De in eigen huis ontwikkelde schaatshulp Bobby® is een populaire steun en toeverlaat voor de kleinsten onder ons die de eerste beginselen van het schaatsen onder de knie proberen te krijgen. Wat Bobby® speciaal maakt is dat je er ook op zitten terwijl je relaxed voortgeduwd wordt. Bobby® is te huur en te koop.

Meer informatie vindt u op Bobby’s eigen website www.bobbytheseal.com